Onderhoudsabonnement

Voor €125,- per jaar of €10,42 per maand, hoef je nooit bang te zijn voor een koude douche of kapotte verwarming. 

Onze diensten

Onze diensten

Technisch beheer

Kerkemeijer Installaties beheert en onderhoudt alle gebouwgebonden installaties om u te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Wij coördineren het totale beheer en onderhoud van gebouwen. Daarnaast voeren wij keuringen en inspecties uit.

Elektro techniek

Kerkemeijer Installaties is uw partner voor elektrotechniek met totale ontzorging. Met de actuele, diepgaande kennis op gebied van elektrotechniek leveren wij kwaliteit in korte tijd en kunnen we elke klus aan. Daarnaast voeren wij keuringen en inspecties uit.

Werktuigbouwkunde

Kerkemeijer Installaties is op gebied van werktuigbouwkundige installaties de partner die u totaal ontzorgt. Wij adviseren, leveren, installeren en onderhouden een breed scala aan installatietechniek. Met de nodige ervaring en kennis van werktuigbouwkundige installaties leveren wij kwaliteit in korte tijd en kunnen wij iedere uitdaging aan.

Koudetechniek

Kerkemeijer installaties ontwerpt, installeert en onderhoud diverse soorten installaties op het gebied van koudetechniek. Duurzame, hoogwaardige en op maat gemaakte koel- en vriesinstallaties voor kleine en grote bedrijven in alle branches.

Luchtbehandeling

Kerkemeijer installaties heeft als specialisme om elk pand te voorzien van een goede en comfortabel binnenklimaat, dat een grote invloed heeft op ons functioneren. Voor het bereiken van een optimaal klimaat, dat ten goede komt van uw gevoel van welbehagen, van uw gezondheid en uw concentratievermogen, is een luchtbehandelingskast onmisbaar. Met een luchtbehandelingskast kunt u de beoogde ruimte koelen, verwarmen, filteren en eventueel ontvochtigen/bevochtigen. Wij passen de duurzaamste opties toe zoals verwarmen en koelen met een geïntrigeerde warmtepomp.

Neem contact op

Call us today